Kritikerskolen og anmeldelse

skrevet Generelt | 0

Så har jeg været afsted til min anden aften ved Kritikerskolen.
Denne gang havde vi besøg af Naser Khader (C), Peter Hummelgaard (A), og Peter Kemp, der blandt mange andre titler har skrevet; Løgnen om dannelse. Peter Kemp er født 1937, og har været leder af Center for Etik og Ret i København og professor emeritus i filosofi ved Institut for Uddannelse og Pædagogik.
Specielt Peter Kemps indlæg gjorde indtryk på mig. På trods af at han har rundet de 75 år, fremlagde han stadig sine pointer med en rasende god energi og en lun humor. Derudover var hans pointer/indsigter virkelig inspirerende. I fremtiden vil jeg bestemt kigge nærmere på de bøger, han har skrevet.

På Kritikerskolen har vi også haft skrivekursus, og jeg har i den forbindelse skulle aflevere to debatindlæg. Det første jeg skrev handlede om rusture, og det andet om samtalen. Jeg ser allerede frem til at skrive det sidste og tredje, som enten bliver om den danske alkoholkultur eller højskolernes rolle i integrationen af flygtninge.

Idag har jeg desuden fået, hvad der nok bliver, noget nær den sidste omtale af Tanker fra en rus. Det er en anmeldelse i Kasernebladet, der er et studenterblad på AU. Du finder den her på s. 47

Skriv et svar