Indlæg bragt i Politiken d. 26. april

skrevet Generelt | 0

Jeg afsluttede mit forløb på Kritikerskolen den 18. april, og i den forbindelse var jeg så heldig at få bragt min sidste og tredje opgave (debatindlæg) i Politiken d. 26. april. Indlægget kan læses her.

At få bragt mit indlæg i Politiken var den perfekte afslutning på et enormt spændende og ikke mindst lærerigt forløb på Kritikerskolen. Jeg føler, at Kritikerskolen har været med til at kvalificere mig som debattør. Ikke mindst har jeg lært meget om, hvordan et debatindlæg skal skrues sammen for at nå igennem nåleøjet til de større aviser. Det er således ikke nok at have et interessant emne. Det skal også vinkles og præsenteres på en måde, så det bliver relevant for andre end de, der allerede er optaget af emnet, og netop dette har Kritikerskolen lært mig.

Det bedste, som jeg imidlertid tager med mig fra Kritikerskolen, er -udover mødet med de mange spændende foredragsholdere – en masse fantastiske bekendtskaber. Derfor vil jeg også på kraftigste opfordre andre til at ansøge om en plads på Politikens debattør og kritikerskole i efteråret i København. Det vil man ikke fortryde! Du kan flere informationer og ansøge her.

 

Skriv et svar